Hoe kunnen we je helpen?

Bij BuurtSchakel is geen vraag té gek! Deel jouw vragen op het gebied van welzijn, zorg en wonen met het netwerk en vindt het antwoord op jouw vraag.

Deel en ontdek vraag & aanbod in jouw buurt!

HULP

Hulp in de tuin of bij de boodschappen of zelf de handen uit de mouwen steken.

ACTIVITEITEN

Vind leuke uitstapjes en activiteiten aangeboden door BuurtSchakel partners.

WENS

Maatje om gezellig mee te kletsen of zelf een maatje worden.

KOOPJESHOEK

Koop of verkoop spullen op de 'Marktplaats' van BuurtSchakel.

Hoe werkt BuurtSchakel?

Wat is jouw (hulp)vraag? of wat wil je graag aanbieden? Deel het met ons team via ons contactformulier op deze website of neem telefonisch of per mail contact met ons op.

Deel je buurtvraag of aanbod

Een medewerker van ons team neemt vervolgens binnen 48 uur contact met je op en vraagt, indien nodig, naar aanvullende informatie om jouw vraag/aanbod zo duidelijk mogelijk te omschrijven.


Jouw vraag/aanbod wordt anoniem op het online platform en eventueel via onze social media kanalen gedeeld met de rest van het BuurtSchakel netwerk.


Zodra iemand uit het netwerk interesse heeft getoond in jouw vraag of aanbod, nemen wij weer contact met je op.


Wij koppelen jou vervolgens aan de persoon of instantie die interesse heeft getoond en wisselen jullie contactgegevens uit. Zo wordt de verbinding gemaakt!

Voorbeelden uit de praktijk

Sanne

Voor mijn moeder zoek ik een maatje om samen koffie te drinken. Ze voelt zich eenzaam en zelf woon ik te ver weg om haar regelmatig te kunnen opzoeken. Een keer per week met iemand een kopje koffie drinken op het terras of in de gasterie van het zorgcentrum zou zoveel voor haar betekenen. Word jij het nieuwe maatje van mijn moeder?

Peter

Ik woon in een aanleunwoning naast een zorgcentrum en kom graag in contact met een medebewoner of andere buurtbewoner die graag met mij een wandeling wilt maken. Ik wandel zelf nog geregeld maar zou het ook leuk vinden om eens een keer met iemand samen te gaan wandelen.

John

Ik wil graag mijn mede-buurtbewoners een handje helpen, denk aan het onderhouden van een tuintje of het oppakken van kleine klusjes in het huis. Helpen bij de boodschappen doe ik ook graag.

Ontdek vraag & aanbod bij jou uit de buurt!

Heb je nog geen gratis account voor het online platform van BuurtSchakel? Vraag het dan nu vrijblijvend aan en ontdek vraag & aanbod uit jouw buurt!

Account aanvragen