Zoek de verbinding op met je buurt!

BuurtSchakel creëert (online) gemeenschappen met als doel het vergroten van het welzijn, de leefbaarheid en zelfredzaamheid en het welzijn in de wijk!

BuurtSchakel brengt vraag en aanbod van wijkbewoners, cliënten, medewerkers en vrijwilligers van zorgcentra, bedrijven, winkeliers en verenigingen bij elkaar. Want samen staan we sterker!

Account aanvragen

Samen staan we sterker!

BuurtSchakel verbindt maar al te graag mensen, ideeën en kennis en brengt vraag en aanbod bij elkaar: wij slaan een brug tussen wijkbewoners, cliënten, medewerkers van zorgcentra, vrijwilligers, bedrijven, winkeliers en verenigingen.

Daarnaast bundelt BuurtSchakel de krachten van bestaande en nieuwe wijkinitiatieven en werken we samen aan het verbeteren van uw woon-en leefomgeving. Door mensen en organisaties met elkaar te verbinden ontstaat meer samenhang in de wijk en /of bij het zorgcentrum. Samen staan we sterker!

Bij BuurtSchakel gaat het om het succesvol verbinden van mensen en organisaties.”

BuurtSchakel ontzorgt

Ook zorginhoudelijke vragen kunnen gedeeld worden met BuurtSchakel. Bijvoorbeeld zorgen over een partner die vergeetachtig wordt of als er hulp nodig is bij het bezoeken van een specialist in het ziekenhuis. Het team van BuurtSchakel gaat op zoek naar de juiste persoon en/of organisatie. Wij helpen je graag verder.

Ontmoet het team

Tonny Meessen

Consulent

Remco Bindels

Community Manager

Jake Coorens

Communicatiemanager

Marion Schmitz

Programmamanager