The Temple Challenge Heerlen

The Temple Challenge | Entree en drankje

€16,-

Inclusief btw.

De nieuwe sensatie van Nederland! Ga op zoek naar avontuur en speel The Temple Challenge: Een reeks aaneengesloten speelkamers waarbij je creativiteit, behendigheid en samenwerkingsvermogen bepalend is of jouw team het winnende team zal zijn. Net even anders dan een escaperoom, maar met net zoveel spanning en uitdaging dien je binnen één uur alle raadsels en puzzels op te lossen die je toegang geven tot de volgende speelkamer. Lukt het jou om binnen 60 minuten de hoogste score te behalen? In teams van 2 tot 4 personen neem je het tegen elkaar op in dé tempel die letterlijk tot leven komt!

Inhoud Buurt Special:

Entree voor The Temple Challenge Heerlen:

  • Minimaal met vier personen te spelen.
  • Neem het in teams tegen elkaar op.
  • Vind binnen 60 minuten de uitweg en verbeter de highscore.
  • Voor alle leeftijden van 9 tot 90 jaar.

Inclusief een verfrissend drankje in de gezellige bar of op het terras.

In te wisselen in de maanden oktober, november & december 2021 (uitgezonderd feestdagen)

HOE MAAK IK GEBRUIK VAN DEZE SPECIAL?

  • Maak een keuze voor het aantal Buurt Specials en reken vervolgens af. (betalingen en ticketing verloopt via onze partner Smart Market)
  • Je ontvangt na de betaling een bestelbevestiging per mail van je aankoop en direct je ticket met een unieke QR code.
  • Je kunt vervolgens op vertoon (digitaal op je telefoon of uitgeprint) van deze tickets met QR code de Buurt Special verzilveren.
  • Bij aankomst bij The Temple Challenge in Heerlen scant een medewerker jouw ticket met QR code en geniet je vervolgens van een te gek uitje voor jong en oud!

OVER THE TEMPLE CHALLENGE HEERLEN

Net buiten het centrum van Heerlen, aan de rand van het Imstenraderbos vind je het gezellige Boscafé op de plek van voormalig discotheek La Diligence. Hier kun je terecht voor het spelen van The Temple Challenge, een geweldig avontuur voor vrienden, familie of collega's. Een uitdagend spel van 60 minuten voor jong en oud, net iets anders dan een escaperoom en een volledig nieuw concept in Nederland. In een reeks aaneengesloten speelkamers is het de taak om binnen een uur alle raadsel en puzzels op te lossen en de hoogste score te behalen!

OPENINGSTIJDEN

Woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 20.00 uur.

ADRES

Zandweg 181, 6419 PK, Heerlen